SEARCH
当前地点:
>
>
>
> Philips Envisor black line on the image

Philips Envisor black line on the image

Tags: Ultrasound, PHILIPS

(146)
(22)

Aleksander Proof

Philips Envisor black line on the image

February 13, 2018 08:08

Hi!
I have a problem with Philips Envisor: black line on the image on all probes.
I have bad CMOS battery and changed it, after i changed date and time in bios.
But it not helped.
I do all tests and its ok.
Any ideas?
Thanks

Log inor Register

to rate and post a comment

(53)
(4)
(29)

Brian Seltzer

re: Philips Envisor black line on the image

February 14, 2018 09:28

Looks like you might have a tr board bad.
We can replace if needed

Log inor Register

to rate and post a comment

(92)
(4)

ultrasoundman

re: Philips Envisor black line on the image

February 14, 2018 09:28

Need to see a picture, sounds like receiver

Log inor Register

to rate and post a comment

(118)
(55)
(5)

Jim Carr

re: Philips Envisor black line on the image

February 14, 2018 09:29

Does it appear to be dropout due to dead transmitters or receivers? Did you try swapping the positions of the two TR boards?

Log inor Register

to rate and post a comment

(1)

Sener MUTLU

re: Philips Envisor black line on the image

February 14, 2018 09:30

U hve any picture?

Log inor Register

to rate and post a comment

(57)
(6)

Ramil Mirshanov

re: Philips Envisor black line on the image

February 14, 2018 09:30

Hello! Aleksander, it is necessary to clarify that the black line goes only in the scan sector ?

Log inor Register

to rate and post a comment

(146)
(22)

Aleksander Proof

re: re: Philips Envisor black line on the image

February 14, 2018 02:46

Black line only scan sector. And it repeats the shape of the beam curved or straight
I swap tr board and image is the same
In test all boards are ok

Log inor Register

to rate and post a comment

(155)
(32)

Kobris

re: Philips Envisor black line on the image

February 14, 2018 09:30

please send photo of the screen, all probes. kobris@gmail.com

Log inor Register

to rate and post a comment

(146)
(22)

Aleksander Proof

re: re: Philips Envisor black line on the image

February 15, 2018 09:27

Hi!
Problem was really in TGC, its low settings. I moved these sliders every few times and the image recovered.
Thank you all for your help!

Log inor Register

to rate and post a comment

Repairs for less with FREE Transducer EVALS! CALL NOW 1-888-838-7488

If you have a broken or defective probe, why not attempt to repair before purchasing? This could save you $1,000’s! With a free evaluation we can let you know the cost of repair if applicable. Call today: 1-888-838-7488 Email: sales@sentinelimaging.net DOTmed Certified DOTmed 100

 

advertisement

 

advertisement
advertisement
对这个站点的通入和用途是受期限和条件我们支配 法律公告 & 保密性通知
物产和业主对 DOTmed.com,公司 Copyright ©2001-2018 DOTmed.com, Inc.
版权所有